Kazanamayacaklarını biliyorlar

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında DOSAB’ta fabrika ziyareti gerçekleştirdi.

Kazanamayacaklarını biliyorlar

Burada açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, “Muhalefetin çıldırıyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan oldukça kazanamayacaklarını biliyorlar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında işçilerle öğle yemeğinde buluştu. Gelinen noktada Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini söyleyen Çavuşoğlu, “Artık o koalisyonlu dönemler geride kaldı.

Artık o vesayet ve darbe dönemleri de geride kaldı. Ekonomik krizlerin olduğu dönemler geride kalacak. Pazar günü siz oy sandığına gittiğinizde bileceksiniz ki bir hükümet iş başında olacak, bir meclis fonksiyonunu ifa edecek, Türkiye’yi kalkındıracak ve büyütecek.

Bizim buna ihtiyacımız var. Çok zaman kaybettik, patinaj yaptık yerimizde çok saydık ve çok kan kaybettik. Çünkü bizimle beraber yola çıkan ülkeler bizden fersah fersah öteye gitti. Bize yaptırmadılar veya içimizdeki cesareti olmayan siyasetçiler yaptırmadı” dedi. 

Muhalefeti görünce bir Türk vatandaşı olarak üzüldüğünü dile getiren Çavuşoğlu, “Bugün rakiplerimize bakın, ben bunları görünce bir Türk vatandaşı olarak üzülüyorum.

Bu ülkede bütün insanımızın bundan üzüntü duyması gerekiyor. Türkiye yıllar sonra yerli araba projesi ile yola çıkıyor, birileri bunu durdurmak vaadi ile milletimizin karşısına çıkıyor.

Bu cesareti nereden ve kimden buluyorlar. Niye bunu yapıyorlar, kimin sesi bunlar? Bunları görmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz sene sizlerin kıymetli oylarıyla sistem değişikliğini bu ülke kabul etti.

Daha yeni getirdiğimiz sistem hangi avantajları sağlayacak, Türkiye’ye nasıl bir kazanım getirecek? Daha bunları görmeden millet iradesini bir anda yok sayarak niye bize gerisini vaat ediyorlar. Neden Kanal İstanbul projesini, hızlı treni kaldırmaktan bahsediyorlar. Neden TİKA’yı kapatmaktan söz ediyorlar” diye konuştu. 

Bu ülkenin kalkınmasını ve büyümesini istemeyenlerin olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Biz bunu anlıyoruz da içimizde siyaset yapanlar neden böyle davranıyor? Açık net söylüyorum. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan varlığını koruduğu müddetçe bir şekilde ona karşı kazanamayacaklarını biliyorlar.

Kazanamayacaklarını bildikleri için de çıldırıyorlar. Kendimizi ve Cumhurbaşkanımızı sizlere emanet ediyorum. 24 Haziran’da bize sahip çıkın, çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu, konuşmasının ardından sıraya girerek kendi yemeğini aldı ve işçilerle öğle yemeği yedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X