Kazandık bekliyoruz!

U16 Türkiye Şampiyonası’da dünkü maçlarını galibiyetle tamamlayan İnegölspor ve Fethiye İdmanyurdu bugünkü sonuçlara göre final vizesi alabilecek.

Kazandık bekliyoruz!

Oğuz Öztürk

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde devam eden U16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe’sinde mücadele eden ekiplerimizden Fethiye İdmanyurdu, İstanbul Seyrantepe Ofspor’u 3-0, İnegölspor’da Kocaeli Beylikbağı’nı 3-1 mağlup ederek grup finali oynama umudunu sürdürdü.

Ayvalık’taki Bursa derbisinde Arabayatağıspor ile 3-3 berabere kalan Fethiye İdmanyurdu, Seyrantepqe Of’u 22’de Emrah Muhammed, 30’da Anıl Yaşar ve 78’de Nihat Efe’nin golleriyle yenerek puanını 4’e yükseltti.

Arabayatağıspor, bugün Seyrantepe Ofspor’u yenerse Fethiye İdman Yurdu ile finale yükselebilmek için penaltı atışı yapacak.

İNEGÖL BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Ayvalık’taki ilk maçında İstanbul Bağlarbaşıspor ile kendi kalesine attığı golle 1-1 berabere kalan İnegölspor ise dün Kocaeli Beylikbağıspor’u 3-1 mağlup etti.

Kocaeli ekibinin 36’da Hüseyen ise öne geçtiği maçta 75’te Yunus Emre’nin penaltısı ile beraberliği sağlayan İnegölspor 80+1’de Ali Kalkandere ve 80+3’te Berkan Çelik’in golleriyle 3-1’lik galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadı.

4 puana uluşan İnegölspor bugün İstanbul Bağlarbaşı ile Kocaeli Beylikbağıspor’un maçının sonucuna göre finale yükselecek yada final için penaltı atacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X