Kazanın ardından otobüs şoförüne saldırmak istedi

Bursa’da, duraktan yolcu alıp seferine devam eden özel halk otobüsüne, tali yoldan çıkan otomobil çarptı. Otomobil sürücüsünün kazanın ardından saldırmak istediği otobüs sürücüsü Turgay Akbaba, aracıyla hızla uzaklaşarak kurtuldu.

Kazanın ardından otobüs şoförüne saldırmak istedi

Otobüsteki yolcuların büyük panik yaşadığı olay, aracın kamerasına yansıdı. Yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle psikolojilerinin bozulduğunu belirten sürücüler, belediye ve özel halk otobüsçüleri odasından destek beklediklerini söyledi.

Olay, önceki gece Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ördekli Hamamı önünde bulunan duraktan yolcu alan özel halk otobüsü sürücüsü Turgay Akbaba, anayolda yaklaşık 200 metre gittikten sonra tali yoldan çıkan bir otomobil, otobüsün ön tamponuna çarptı. Araçlarda hasara neden olan kaza sonrası, kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü aracından inerek Turgay Akbaba’ya da otobüsten inmesini söyledi.

YOLCULAR KORKTU

Akbaba araçtan inmezken, otomobil sürücüsü otobüsü tekmelemeye başladı. Otobüste bulunan kadınlar bu sırada korku dolu anlar yaşadı, bazıları arka koltuklara gitti. Bir kadın yolcu ise çantasından biber gazı çıkarıp, “Canımız tehlikede ne olur durmayın şoför bey” diyerek Turgay Akbaba’ya seslendi. Akbaba, yolcuların da uyarısıyla hızla olay yerinden uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Otobüs sürücüsü Turgay Akbaba, seferini tamamladıktan sonra polis merkezine giderek kendisine çarpan otomobilin plakasını verip, sürücüden şikâyetçi oldu. Belediyeden ve özel halk otobüsçüleri odasından yardım beklediklerini belirten Akbaba, “Ben anayolda seyir halindeyken tali yoldan çıkan sürücü benim otobüsüme çarptı, ardından küfürler ederek saldırmak istedi. Kadın yolcular korku dolu anlar yaşadılar. Biz özel halk otobüsçüleri olarak sahipsiz. Bize ne belediye ne de bağlı olduğumuz oda sahip çıkıyor” diye konuştu.

“PSİKOLOJİMİZ BOZULDU”

Bir başka otobüs sürücüsü Necip Baş ise “Son yaşanan olaylardan dolayı psikolojimiz bozuldu. Birkaç kişinin yaptığı hatanın, tüm özel halk otobüsçülerine mal edilmemesi lazım. Biz gerçekten mağduruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X