Kedicikler paylaştı! İftar sofrasını görenin ağzı açık kalıyor

Adnan Oktar, kedicikleriyle iftar yemeğine çıktı. Kediciklerden Tülay Kumaşçı ve Didem Ürer “Cennet sofrası” diyerek çıktıkları iftar yemeğinin fotoğrafını paylaştı.

Kedicikler paylaştı! İftar sofrasını görenin ağzı açık kalıyor

Adnan Oktar, kedicikleri olarak tanınan grubuyla iftar yemeğine çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki yemekler dikkatlerden kaçmadı.

KEDİCİKLERİN ULTRA LÜKS İFTRA SOFRASI

Kediciklerden Tülay Kumaşçı ve Didem Ürer iftar yemeğindeki fotoğrafları “Cennet sofrası” notuyla paylaştı. İftar masasındaki havyarlı kanepe tabağı ise ultra lüks iftar olarak yorumlandı.

“HEYBETLİ CANIM AŞKIMLA İFTAR YEMEĞİ”

Kediciklerin Didem Ürer, iftar yemeğindeki fotoğrafı, “Hayatımın Anlamı Tek Aşkım ve en sevdiklerimle Muhteşem Cennet sofralarını andıran bir iftardaydık. Heybetli, canım aşkımla müthiş güzel bir iftar yemeğinde buluştuk. Hepsi birbirinden güzel, asil, kaliteli, değerli arkadaşlarımla On bir Ayın Sultanı Ramazan ayında daha birçok iftar sofralarında buluşmak dileğiyle. Herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Aşkımla her yer cennet…”

İşte kediciklerin verdiği iftar yemeğinden kareler…

111-002.jpg

34-002.jpg

890*.jpg

jhkhj.jpg

oo-003.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X