“Keles’e önemli kazanımlar sağladık”

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, ilçeye bağlı köylerin dernek yöneticilerini ağırladı.

“Keles’e önemli kazanımlar sağladık”

Bursa’da gerçekleşen toplantıda çalışmalarla ilgili bilgi veren Mehmet Teke, “Bursa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bütün kurumlarımızla birlikte uyumlu çalışmalarımız sayesinde Keles’e önemli kazanımlar sağladık” dedi.

Toplantıda, mahallelerin ihtiyacı olan çok amaçlı salon, konukevi, mahalle konağı, gençlik konağı, ürün toplama merkezi, spor alanları gibi sosyal ve kültürel hizmet binalarıyla, sportif alanlarla ilgili yatırımları tamamlayarak teker teker hizmete açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Teke, çevre ve meydan düzenlemesi gibi sosyal donatı alanları ile ilgili çalışmalar da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Bu dönemde kırsal kalkınmaya yönelik çalışmaları da ihmal etmediklerini anlatan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, yıllardır süre gelen altyapı ve içme suyu sorunlarını komple yenileyerek çözdüklerini dile getirirken, “Şimdi sıra üstyapı çalışmalarımıza geldi. Altyapı çalışmaları tamamlanmış olan bölgelerimizi komple sıcak asfaltla kaplıyor, parke taş olan bölgelerimize de taş döşeyerek sorunları ortadan kaldırıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X