Kendisiyle zorla birlikte olmaya çalışan adamı…

Beyoğlu’nda yılbaşı gecesi kendisiyle zorla birlikte olmak isteyen 58 yaşındaki Eyüp Altıparmak’ı boğarak öldüren Nermin U.(43) adliyeye sevk edildi. Cinayetten sonra polis tarafından aranırken teslim olan Nermin U. Emniyet müdürlüğü çıkışında “Hakettiğin

Kendisiyle zorla birlikte olmaya çalışan adamı…

Beyoğlu, Örnektepe mahallesi, Pazaraltı sokak üzerinde 1 Ocak 2014 tarihinde Eyüp Altıparmak’tan haber alamayan arkadaşları saat 19.30 sıralarında eve gittiklerinde onun öldürülmüş olduğunu gördü.Polise haber verilmesinin ardından harekete geçen ekipler emekli olan ve tek başına yaşayan Eyüp Altıparmak’ın boğularak öldürüldüğünü tespit etti . Eyüp Altıparmak’ın yılbaşı gecesi Nermin U. ve iki erkek arkadaşıyla kutlama yaptıkları, gece yarısı saat 02.30’da iki erkeğin evden ayrıldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine polis olay günü Eyüp Altıparmak’la evde kalan  arkadaşı Nermin U.’yu aramaya başladı. Polis ortada kaybolduğu anlaşılan şüpheliyi yakalamak için operasyon yaparken Nermin U. karakola teslim olarak cinayeti itiraf etti.  

 

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Nermin U. yaklaşık 1,5 yıldır arkadaş oldukları Eyüp Altıparmak’la olay gecesi yılbaşı kutlaması yaptıklarını, evde yalnız kaldıktan sonra kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında kavga çıktığını anlatan Nermin U. “İkimizde çok alkollüydük. Onu boğduğumu tam olarak hatırlamıyorum.” dedi.Polis Nermin U’nun fuhuş dahil 20 kez polise geliş kaydının  olduğunu belirtirken , işlemleri tamamlanan şüpheli Nermin U. adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülen şüpheli Nermin U. “Hakettiğini buldu” diye bağırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X