‘Kenti birlikte yöneteceğiz’

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Emek’te esnafı ziyaret etti. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Bozbey, sorunları birlikte çözeceklerinin sözünü verdi.

‘Kenti birlikte yöneteceğiz’

Seçim çalışmaları kapsamında, Emek Adnan Menderes ve Zekai Gümüşdiş mahallelerine giden Bozbey, önce Turgut Özal Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti, ardından da her iki mahallede bulunan vatandaşlarla biraraya geldi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Bozbey, 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. Bozbey, “Bursa’nın sorunlarına hakimiz. Çözümleri de sizlerle birlikte karar vererek bulacağız. Kenti birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

“KATILIMCI ANLAYIŞLA DOĞRU PROJELER”…

Nilüfer’de hiç kimseyi ötekileştirmeden 20 yıl boyunca hizmet ürettiklerini ifade eden Bozbey, bu anlayışı Bursa’nın genelinde uygulayacaklarını belirtti. Bozbey, “Dili, dini, rengi, görüşü ve sıfatı ne olursa olsun ama insan olsun. Bizim için insan önemli. Bursa’da da yeni bir anlayışla kimseyi ötekileştirmeden, hizmet üreteceğiz. Katılımcı anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X