Keramet Mahallesi’ne alt yapı ve doğalgaz müjdesi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beraberinde AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı Atilla Ödünç ve Ak Parti yöneticileriyle birlikte ilçenin ılıcası ile ünlü mahallesi Keramet’i ziyaret etti.

Keramet Mahallesi’ne alt yapı ve doğalgaz müjdesi

NEVZAT OKUMUŞ

Neşet Çağlayan hitap ettiği mahalle sakinlerine gelecek için umut dolu vaatler verdi. Keramet’in 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra Orhangazi’nin bir mahallesi olarak varlığını sürdürdüğünü anımsatan Çağlayan, “Mahallenin en büyük sorunu içme suyuydu, bunu büyük oranda giderdik.

Bu şebekenin, kanalizasyonu ve yağmur suyu hattının tamamı yenilenmeli. 2019 programında hem altyapı hem doğalgaz var. Hemen ardından da tüm sokaklar asfalt olacak.

Meydanla ilgili çalışmamız başlıyor. Buraya yakışan meydanımız olacak. Ilıca’yı takip ediyorsunuz. Mükemmel bir tesise dönüşüyor. Doğal havuzun doğallığını bozmadan eski futbol sahamızın olduğu yere Türkiye’nin en büyük aqua parkı olacak.

Mesire alanı, oturma alanları olacak. Bir iki yıl sonra Keramet’i hiç tanınmayacak halde göreceksiniz. Çakırlı Mahallesi ile bağlantı yolunun açılması ve parke taşı çalışmalarımız hala sürüyor.

Biz ele ele, gönül gönüle olduğumuz, vatanımıza milletimize bayrağımıza sarıldığımız müddetçe bütün güzellikleri paylaşacağız. 24 Haziran seçimleri bu çalışmaların motivasyonu olacak” dedi.  

 Çağlayan’dan sonra konuşan Ak Parti Milletvekili adayı Atilla Ödünç te, “İnsan olarak bizler çok kolay unutabiliyoruz. Önceki geçmişi hatırlamalıyız. Partimizin 2001 yılında kurulduğunda genel başkanımız artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi olmayacak dedi ve bunu gösterdi.

Sağlık, eğitim, yollar gibi birçok sıkıntıyı ülkemiz Ak Parti döneminde aştı. Çocuklarımızın kitapları okul başlamadan sıralarına geliyor, bırakın şehirlerarası yolları artık köy yollarında bile sıcak asfalt çalışmaları yapıldı, sağlık çalışmaları zaten ortada.

AK Parti ülkemizi bu sürece kolay getirmedi. Parti kapatmaktan tutunda, Kobani, Gezi olayları, Cumhurbaşkanı seçimleri, 17-25 Aralık olayları, 15 Temmuz’da bu ülkenin evlatlarını vatandaşımızın üzerine sürdüler” dedi. AK Parti heyeti konuşmaların ardından Keramet Mahallesi sakinleri ile sohbet edip, gelen sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X