Kermeste dağ yöresinin zenginlikleri tanıtıldı 

Orhaneli’nde, Şehit Jandarma Er Ayaz Gür İlkokulu ve Şehit İbrahim Gür Ortaokulu işbirliğiyle ‘Yerli Malı Haftası’ dolayısıyla düzenlenen kermes ve sergide, yörenin kültürel zenginliği sergilendi.

Kermeste dağ yöresinin zenginlikleri tanıtıldı 

Geçmişten izler taşıyan ürünler, okulun anasınıfı öğretmeni Fulya Turgut ve velileri tarafından bölge sakinlerinden toplanarak 2 günlük bir hazırlık sonunda sergilendi. Okul Müdürü Halime Aksu, ‘Bölgemizin ve yöremizin kültürel değerlerini yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak istedik.

Öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğini daha üst seviyelere çıkarabilmek ve okulumuzda çeşitli ihtiyaçları karşılamak maksadıyla kermesimizi düzenledik. Yerinde tanıtım ile geleceğimizin teminatlarına küçük yaşlarda yerli malının anlatılmasının faydalı olacağına inanıyorum. Öğretmenlerime, öğrencilerime ve Gümüşpınar halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X