Keşlik Mahallesi’ne hizmet binası

Karacabey Belediyesi tarafından Keşlik Mahallesi’ne yapılan hizmet binası törenle açıldı.

Keşlik Mahallesi’ne hizmet binası

Törene Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Çiğdem, Karacabey İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Ali Özkan, törende yaptığı konuşmada, “Bir taraftan rutin belediyecilik yaparken, bir taraftan da Karacabey’e değer katmak için bir belediye o şehrin gelişmesi ve büyümesi için ne yapabilir diye kafa yoruyoruz. Karacabey’deki ekonomik hayatı canlandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün açacağımız hizmet binası gibi mahallerimizden gelen talepleri değerlendirerek, yöre insanımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Açılış töreninde yapılan duanın ardından protokol mensupları tarafından hizmet binasının kurdelesi kesildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X