Kestel Orbayspor, Kaptan Aşkın Yeter’i unutmadı

2. Amatör küme 4.Grupta zirve mücadelesi veren Kestel Orbayspor, konuk ettiği güçlü rakibi İnançspor’u Serkan ve Emre’nin golleri ile dize getirdi. Konuk ekip İnançspor’un iki golü İsmail’den geldi.

Kestel Orbayspor, Kaptan Aşkın Yeter’i unutmadı

2. Amatör küme 4.Grupta zirve mücadelesi veren Kestel Orbayspor, konuk ettiği güçlü rakibi İnançspor’u Serkan ve Emre’nin golleri ile dize getirdi.

Konuk ekip İnançspor’un iki golü İsmail’den geldi.

Kaptan Aşkın Yeter’i andılar

Karşılaşma öncesi trafik kazasında hayatını kaybeden Kestel Belediyespor takım kaptanı Aşkın Yeter anıldı.

askin-yeter-4.jpg

‘Kalbimizdesin Büyük Kaptan Aşkın Yeter’ pankartı ve tişörtü ile maça çıkan Orbayspor, Aşkın Yeter’i unutmadı.

Eşi ve çocuğu da tribündeydi

askin-yeter-esi.jpg

Aşkın Yeter’in anıldığı maçı izleyenlerin arasında eşi Leyla Yeter de vardı.

Leyla Yeter’in açılan pankart karşısında oldukça duygulandığı görülürken kızı Ela’ya da yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

‘Gönlümüzde yer etti, onu unutmayacağız’ 

dsc07690.jpg

Maçı izleyen taraftarlar da duygulu anlar yaşarken, Aşkın Yeter için; ‘İlçede sevilen bir isimdi. Yardımseverdi. Efendiliğiyle ve düzgün karakteriyle bizim gönlümüzde yer etti. Onu hiç unutmayacağız’ dediler.

Maçtan Anlar

Karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkan kırmızı-lacivert beyazlı takım oyunun ilk dakikalarında kontrollü futbolu tercih etti.

Sağlı sollu ataklar ile gol aramaya çalışan İnançspor aradığı gole 25.dakikada ulaştı.

Orbayspor defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan İnançsporlu İsmail, kaleci İbrahim’in öne çıktığını görünce aşırtma bir vuruş ile topu kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Yediği şok golün ardından çabuk toparlanan Orbayspor’ın tecrübeli golcüsü Serkan, 43. dakikada  sahneye çıktı.

Orta sahadan atılan topu kontrol eden Serkan, defansı ve kaleci Erhan’ı geçerek şık bir vuruş ile topu ağlarla buluşturdu.

İlk 45 dakikalık bölüm, karşılıklı atılan gollerle 1-1 kapandı.

Orbayspor, 58.dakikada Serkan’ın ikinci golüyle öne geçti. Köşe vuruşunda topla buluşan Serkan, defansın ve kalecinin bakışları arasında topu ağlarla buluşturdu.2-1

Karşılaşmanın 82.dakikasında İnançsporlu Selim, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra oyunu istediği gibi yönlendiren Kestel Orbayspor 85. dakikada üçüncü golü buldu. Maçın adamı Serkan, ceza sahası köşesinden oyuna sonradan giren arkadaşı Emre’yi gördü. Emre de Serkan’ın pasında topu ağlarla buluşturdu. 3-1

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında İnançsporlu İsmail maçın skorunu belirledi. Orta sahadan aldığı topla ceza sahası içine giren İsmail topu ağlarla buluşturdu. 3-2

Orbayspor bu galibiyet ile Romanspor’un peşinde zirvedeki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X