‘Kestel planlı yapılanan ilçemiz’

Vali İzzettin Küçük, Kestel Kaymakamı İskender Yönden ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret etti.

‘Kestel planlı yapılanan ilçemiz’

Bir süre önce Aydın Didim Kaymakamlığı’ndan Kestel Kaymakamlığı’na atanan, Kaymakam İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Yönden’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Kestel Belediyesi’ne geçen Vali İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Yener Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Kestel’in planlı bir şekilde yeniden yapılandığını vurgulayan Vali İzzettin Küçük, “Kestel, nüfusu hızla artan ancak buna nazaran planlı bir şekilde yapılanan güzel bir ilçemiz.

Bursa ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak tarıma dayalı yüksek kaliteli ürünler iç ve dış pazara sunuluyor. Üretimde de pazar payını önemli ölçüde arttıran üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Kestel’de parkta oturan vatandaşlarla ve Hemşireler Haftası nedeniyle stand açan hemşire öğrencilerle de sohbet eden Vali İzzettin Küçük, gece gündüz demeden özveri ile çalışan tüm hemşirelerin, Hemşireler Haftası’nı kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X