Kestel’de futbol zamanı!

Yaz Okulları’na katılan 142 çocuk arasında yetenekli görülenler yeşil beyazlı kulübün altyapısına alınacak.

Kestel’de futbol zamanı!

Osman GÜNEŞ

Kestel Belediyespor’un düzenlediği Yaz Futbol Okulu 2005-2010 doğumlu 142 çocuğun katılımıyla ilçe stadında başladı. Kulüp Başkanı Ali Koç, yaz okullarında Kestel Belediyespor altyapısına yeni yetenekler kazandırmak ve çocukların yaz ayında boş zamanlarını spor yaparak geçirmesini sağlamak isteriklerini söyledi.

Yaz futbol okulunda futbolun temel kuralları, teknikleri, takım oyunu eğitimi yanında spor ahlakı, davranış ve sosyalleşme yönünde eğitim veriliyor. Bu sayede alt yapısını güçlendirmeyi hedefleyen Kestel Belediyespor geleceğe ümit ile bakıyor.

ALTYAPIYA DÖNÜLDÜ

Yeşil beyazlı kulübün başkanı Ali Koç, “Önceliğimiz altyapı, bundan sonra altyapıdan yetiştireceğimiz sporcularla devam edeceğiz” dedi. Törene katılan aileler çocuklarının yaz futbol okulundaki eğitiminden memnun olduklarını ifade ettiler. Kestel Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nda antrenörler Recep Güneş, Barış Arinci, Serkan Yüksel, Kadir Acar, Enes Yıldız ve Enes Yavuz yönetiminde çalışmalar yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X