Kestel’de okullara turnike sistemi

Kestel’de iki lise ve bir ortaokula kontrollü geçiş sistemi yaptırıldı. Belediye Başkanı Yener Acar, turnikelerin okulları daha güvenli bir konuma getirdiğini söyledi.

Kestel’de okullara turnike sistemi

OSMAN GÜNEŞ

 

Kestel Belediyesi’nce iki lise ve bir ortaokula kontrollü geçiş turnikeleri yaptırıldı. Turnikeler hizmet vermeye başlarken, Belediye Başkanı Yener Acar kontrollü geçiş sistemleriyle okulların daha güvenli bir konuma getirilmiş olduğunu ifade etti. Sabahları kartını okutarak okula giren her öğrencinin ders saati bitiminde de kartını okutarak çıkış yapacağını belirten Acar, okula gelmeyen öğrencinin de velisine bilgilendirme mesajı gönderileceğini kaydetti. 

Acar, “Bu sistem öğrencilerimiz ve velilerimiz için büyük önem taşımakta. Çocuğunu okula gönderen her veli bu sistem sayesinde öğrencisinin okulda olup olmadığı konusunda sürekli bilgilendirilmiş olacak. Kestel Belediyesi olarak sistemi hazırlayarak okullarımıza teslim ettik. Bundan sonrasında sistem tamamen okullarımıza ait” dedi. Acar, sistemi önümüzdeki eğitim öğretim yılında ilçedeki okullarda daha da yaygınlaştırarak geliştirmek istediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X