‘Kestel’e değer katacak’

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılacak katlı otopark ve modern pazar alanının temelini atan Başkan Aktaş, “Yaşam kalitesine değer katacak bir yatırımın startını verdik.

‘Kestel’e değer katacak’

HATİCE DAL

Bu seçimde Kestel’den güçlü bir destek istiyorum” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılacak katlı otopark ve modern pazar alanının temeli törenle atıldı. Törene Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhur İttifakı Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“FOTOĞRAFIN BÜYÜĞÜNE BAKIN”…

Temel atma töreninde konuyan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel’de yaşam kalitesine değer katacak bir yatırımın startını verdiklerini belirterek, Kestel’in hem tarım hem sanayi hem de turizm açısından önemli değere sahip ilçelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu seçimde Kestel’den güçlü bir destek istiyorum.

Bu noktada  fotoğrafın büyüğüne bakarak ülkemizdeki gelişmeleri göz önüne alın ve yapacağımız nice güzel hizmetleri düşünün. Kestel gelişen bir ilçe. 65 bin nüfusu var. İlçenin turizm, tarım ve sanayi potansiyeli var birçok özelliği bünyesinde bulunduruyor. Birkaç mahallemiz hariç diğer mahallelerimizin altyapıları bitti. Kestel’deki trafik yoğunluğunu çözümü için bu katlı otoparkımızı ve sonrasında da başka bir katlı otoparkımızı vatandaşın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

“İŞİMİZ HİZMET”…

Temeli atılan projenin, görsel anlamda da şehre ciddi bir değer katacağını da kaydeden Aktaş, “Bizim işimiz hizmet etmek herhangi bir mağduriyeti olan vatandaşın derhal sıkıntıları çözülecek. Bursa’nın doğusu içinde yeni dönemde Doğu Terminali’ni hayata geçirirken aynı zamanda da bu bölgeye 1.5 km daha metro hattı döşeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

450 GÜN SONRA HİZMETE GİRECEK

Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’ne yapılacak olan ve toplam 386 araç kapasiteli 4 katlı otoparkın üst katı pazar alanı olarak kullanılacak. Toplam 3 bin 550 metrekare alan üzerine inşa edilecek katlı otopark ve pazar yeri, 12 milyon 300 bin liraya mal olacak. Katlı otopark ve pazar yerinin 450 gün sonra hizmete girmesi planlanıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X