Kestel’in minik şampiyonları

İllerarası Karate Şampiyonası’na evsahipliği yapan ilçenin 10 sporcusundan 8’i madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Kestel’in minik şampiyonları

OSMAN GÜNEŞ

Karate İl Federasyonu faaliyet programında yer İllerarası Minik, Yıldız ve Gençler Karate Şampiyonası Kestel’de yapıldı.

Haftasonunda ilçe spor salonunda gerçekleştirilen organizasyona 8 ilden, 20 kulüp takımı ile toplam 550 sporcu katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı şampiyonada Kestelli karateciler de kürsüye ambargo koydular. Organizasyonda 10 sporcudan oluşan Kestel ekibi 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada 25 kiloda Mert Tayfun, 30 kiloda Sefa Kandaz, 40 kiloda İrem Öztürk altın madalyanın sahibi olarak Kestel’in gururu oldular. 

MUTLULUK DUYDUK

Kestel adına müsabakalarda mücadele eden sporculardan 25 kiloda Anıl Öner, 30 kiloda Berke Şen ve 35 kiloda Tuğçe Demirsu da gümüş madalya kazanırken, 30 kiloda Ece Yusufoğlu ile 35 kiloda Azra Öner bronz madalyanın sahibi oldu. Kestel Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Turan Yavuz, kazanılan başarılardan mutluluk duyduklarını söylerken, “Düzenleyeceğimiz organizasyonlarla ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X