Kıbrıs’ta ölen üniversiteli Yasin’e Bursa’da gözyaşlarıyla veda

Kıbrıs’ta kaldığı yurt odasında aniden rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yasin Düşüner (26), memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesinde toprağa verildi. 

Kıbrıs’ta ölen üniversiteli Yasin’e Bursa’da gözyaşlarıyla veda

DHA’nın haberine göre, Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Yasin Düşüner, Gazimağusa’da kaldığı yurt odasında aniden rahatsızlanarak, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düşüner için öğrenim gördüğü tören yapıldı. DAÜ Amerikan Futbol Takımı’nda oynayan Yasin Düşüner için düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. Necdet Osam, idari ve akademik personelin yanı sıra okul ve takım arkadaşları katıldı.

İNEGÖL’DE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

Düşüner’in cenazesi daha sonra gözyaşlarıyla memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesine uğurlandı. Genç yaşta hayatını kaybeden Yasin Düşüner, dün öğlende kılınan cenaze namazının ardından Bursa Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yasin Düşüner’in ölümünün ardından yapılan ilk tespitlerde akciğerde emboli oluşması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X