Kilit takım Antalya

Akdeniz temsilcisi üst üstte öyle 4 maça çıkacak ki, düşme hattının kaderini belirleyecek.

Kilit takım Antalya

Bülent Korkmaz’ın talebeleri sırasıyla Akhisarspor, Erzurumspor, Göztepe ve Bursaspor’la karşılaşacak. Kasımpaşa galibiyetiyle Avrupa potasının içine giren kırmızı beyazlılar bugüne kadar özellikle dış sahada iyi bir grafik sergiledi. 

Spor Toto Süper Lig’de kritik bir 6 haftaya girildi. Başakşehir ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı sürerken, düşme hattında ise amansız bir kapışma var. Bursaspor şuan 28 puanla 15.sırada bulunuyor. Timsah’ın altında yer alan Göztepe, Erzurumspor ve Akhisar’la da maçlarını bulunuyor. Mesut Bakkal’ın öğrencileri bu süreçte kendi kaderini kendi belirleyecek ancak bir gözüde rakiplerinin maçlarında olacak. 

ÜST ÜSTE OYNAYACAK

Ligde öyle bir takım var ki, düşme hattında yer alan ekiplerin hepsiyle maçı bulunuyor. O takım Bülent Korkmaz yönetimindeki Antalyaspor. Kısıtlı kadrosuna rağmen son Kasımpaşaspor galibiyetiyle 38 puana ulaşan kırmızı beyazlılar, ligde düşecek takımlar için kilit rol oynayacak. Antalyaspor ilk olarak cumartesi günü son sırada yer alan Akhisarspor’un konuğu olacak. Akdeniz temsilcisi bir sonraki hafta ise evinde Erzurumspor’u ağırlayacak. 

AVRUPA HEDEFİNE GİRDİ

31.haftada Göztepe deplasmanına çıkacak olan kırmızı beyazlılar, 32.haftada ise evinde Bursaspor’u ağırlayacak. Antalyaspor, Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarıyla ise sezonu noktalayacak. Antalyaspor üst üste oynayacağı 4 kritik maçla bir anlamda düşme hattının kaderini belirleyecek takım olacak. Bu sezon özellikle dış sahada başarılı bir grafik sergileyen Bülent Korkmaz’ın talebeleri son Kasımpaşaspor galibiyetiyle Avrupa hedefinin de içine girmiş oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X