Kilometrelerce kuyruk oluştu! Herkes oraya akın etti

Nusr-Et restoranlarının sahibi dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 5-18 yaş arası tüm çocuklara sınırsız hizmet sözünü verdi ve rekor kırdı.

Kilometrelerce kuyruk oluştu! Herkes oraya akın etti

Nusret, sosyal medya hesabından sınırsız et olacağını söyleyerek 5-18 yaş arası çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm Nusr-Et Restoranlarına davet etti.

Özel günlere ayrı bir önem veren ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 5-18 yaş arası tüm çocukları Nusr-Et restoranlarına beklediğini, sınırsız hizmet olacağının sözünü verdi.
 

nusret-23-nisan-surpriziyle-rekor-kirdi-11984154_8219_m

Sosyal medyadaki çağrısı sonrası 23 Nisan’da çocuklar Nusr-Et’e akın etti. 47 bin 578 çocuğa ücretsiz hizmet vererek rekor kırdı. Gün boyu çocuklarla zaman geçiren Nusret, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Çocukların ise Gökçe’ye ilgisi büyüktü.

‘HEPİNİZİ SEVİYORUM’

23 Nisan’da şubelerinden görüntü paylaşarak, “Hiç bu kadar mutlu olmamıştım, hepinizi seviyorum” notunu ekledi.
 

nusret-23-nisan-surpriziyle-rekor-kirdi-11984154_8091_m

Katılan çocuklar ise Nusret’e böyle bir etkinlik planladığı için teşekkür ettikleri görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X