Kim bu çocuk!

Galatasaray maçını tribünden izleyen Mircea Lucescu, Burak Kapacak’ta şaşkınlık yaşadı.

Kim bu çocuk!

Türk Telekom Stadı’ndaki karşılaşmada yeşil beyazlıların gençlerini takip eden Rumen teknik adamın, Okan Kocuk ve Ertuğrul Ersoy’un performansını beğendiği, Burak’ın ise takip edilmesini istediği öğrenildi. 

Bursaspor’un genç isimleri artık Türkiye’nin gündeminde. Teknik Direktörlük koltuğuna Samet Aybaba’nın oturmasının ardından birçok genç ismi Türk futboluna sunan yeşil beyazlılar, övgüler almaya başladı.

Spor Toto Süper Lig’deki diğer teknik adamların bu anlamda kimsenin cesaret edemediği işleri yapan Samet Hoca için A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun da övgü dolu sözler kullandığı öğrenildi. 

OKAN’I DA ÇAĞIRACAK

Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’la oynanan karşılaşmayı yerinde izleyen Rumen teknik adamın, bazı yeşil beyazlı yöneticiler ise görüştüğü belirtildi. Lucescu’nun A Milli Takıma davet ettiği Ertuğrul Ersoy’un performansından memnun kaldığı ve şu sıralar kadroya çağırmadığı fakat geniş listede yer alan Okan Kocuk’u da beğendiği ifade edildi. Lucescu’nun şaşkınlığı ise Burak Kapacak’ta yaşadığı bildirildi. 

FURKAN’I DA SORDU

Samet Aybaba’nın üzerinde durduğu isimlerden biri olan Burak’ın çalışkanlığından etkilenen Lucescu’nun genç oyuncunun takibini istediği öğrenildi. Galatasaray karşısında Barış Yardımcı’nın önünde forma bulan ve ileri geri sürekli çalışan 19 yaşındaki futbolcu başarılı bir karşılaşma çıkarmıştı.

Yardımcısı Tayfur Havutçu’a Burak’ın daha dikkatli izlenmesi konusunda uyarılarda bulunan Mircea Lucescu’nun bu sezon tam olarak istenileni veremeyen Furkan Soyalp’in de durumunu sorduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X