Kim tutar sizi: 83-64

Potanın Timsahları, tüm olumsuzluklara rağmen rakiplerini bir bir geçiyor.

Kim tutar sizi: 83-64

Yeşil beyazlı oyuncular, maaşlarını alamamalarına karşın ligde fırtına gibi esmeyi sürdürdü. Bursaspor durmazlar, deplasmanda Petkim engelini de farklı geçti ve üst üste 6. galibiyetini aldı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde ikinci yarı start alırken, Bursaspor Durmazlar, deplasmanda Petkim’i 83-64 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı. Hafta içinde oyuncuların maaşlarını alamamaları nedeniyle sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, ENKA Spor Salonu’nda oynanan maçta adeta şov yaptı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Potanın Timsahları, karşılaşmadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Ligin ilkyarısında 85-78 mağlup olduğu İzmir ekibinden rövanşı da alan Bursaspor, 3. sıradaki yerini korudu.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 28-21 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, ikinci yarıya da 42-36 üstün girdi. Mücadelenin ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren Potanın Timsahları, rakibine öne geçme fırsatı tanımadı. Karşılaşmanın son çeyreğine 58-52 önde giren Bursaspor, mücadeleden de 83-64 galip ayrılmayı bildi. Yeşil beyazlılar, böylece üst üste 6. galibiyetini alarak zirve takibini sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X