‘Kırılgan bir takımız’

Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy Erzin’de beraberliği yakalamışken penaltı golüyle demoralize olduklarını söyledi.

‘Kırılgan bir takımız’

Nevzat Okumuş

TFF 3. Lig, 1. Grup’ta adeta ölüm-kalım savaşı veren Orhangazi Belediyespor, yeni teknik patronu Namık Altunsoy ile çıktığı ilk maçında deplasmanda Erzin Belediyespor’a 5- 1 gibi farklı skorla yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Eksik kadrosuyla Erzin’e puan için giden kırmızı siyahlılar, maçın ilk yarısını Ercan’ın attığı golle 1-1 bitirmesine karşın ikinci yarıda bir varlık gösteremeyerek sezonun en farklı yenilgisini de aldı.

Orhangazi Belediyespor’un yeni teknik direktörü Namık Altunsoy, moral bozukluğunun devam ettiğini, maç öncesinde bunu yenmeye çalıştıklarını ifade etti.

OYUNDAN KOPTUK

Hafta içinde özgüven konusunda iyi bir ortam oluşturduklarını da belirten Altunsoy, “Maça da iyi başladık. Çok kötü bir gol yedik ama Ercan’ın golüyle beraberliği sağladık. İkinci yarının başlarındaki penaltı golü sonrası oyuncularımız kendini bıraktı. Kırılgan bir takımız.

Buna rağmen pozisyon bulduk ama değerlendiremedik ve adeta demoralize olduk. Mustafa Demir’in kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra, gerek oyun disiplininden ve gerekse fiziksel olarak düştük” dedi. Altunsoy, herşeye rağmen hafta sonunda kendi evlerinde oynayacakları Düzce maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X