Kırmızı Et Üreticileri’nde Karaca’ya güven oyu

Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin tek listeyle gerçekleştirilen olağan genel kurulunda, mevcut başkan Nuri Karaca güven oyu alarak yeniden göreve getirildi.

Kırmızı Et Üreticileri’nde Karaca’ya güven oyu

AYHAN FİDAN

Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği 2. Olağan Genel Kurulu, Damızlık Süt Kooperatifi’nde gerçekleştirildi. 4 yıldır görevde olan mevcut başkan Nuri Karaca yeniden seçildi. Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Karaca, ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 1 Ocak 2018’den itibaren dana başına 250 TL desteğini çıkardılar. Biz bir an önce bu yönetmeliğin yayınlanmasını bekliyoruz ve aksaklıkların da giderilmesini temenni ediyoruz. Yönetmelik gelmesinden itibaren başvuruları almaya başlayacağız. Başvuru ve son tarihi üyelerimize mesajla bildireceğiz’ dedi.

Başkan Karaca, ilçede mezbaha olmamasının Karacabey hayvancılığına büyük zarar verdiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Ali Özkan’dan konuyla ilgili destek beklediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X