Kitaplar kumbaraya

Gemlik Belediyesi`nin 2014 yılı Kültürel Etkinlikleri kapsamında Gücüm Spor Kulübü ile işbirliği çerçevesinde başlattığı “Kitap Kumbarası” kampanyası destek bekliyor.

Kitaplar kumbaraya
CEMAL KIRGIZ
 
Gemlik Belediyesi ile Gücüm Spor, Öyle Bir Kumbara Düşünün ki; ‘Sizlerin Kitapları ile Hayat Bulsun’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Hamidiye Mahallesi Sanat Sokağı’nda bulunan Katlı Otopark altındaki Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezi’nde kurulan kumbara standına kitap yardımı için destek istendi. Gücüm Spor Başkanı Tuğan Büyükbaşaran ve Genel Menajeri Yahya Gümüş, kampanya sonunda toplanan kitaplarla Gençlik Merkezine bir Kütüphane kurmayı hedeflediklerini söylediler.
 
Her türlü sportif ve kültürel faaliyete destek verdiklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kitap Kumbarası ve Gençlik Merkezi Kütüphanesi hedefleri için de Gençlik Merkezi’nin kapılarını açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yılmaz, Gemlik halkının da Kitap Kumbarası’na büyük destek vereceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X