Kız Lisesi öğrencilerinden bilim şöleni

Bursa Anadolu Kız Lisesi’nin hazırladığı yılsonu sanat ve bilim şöleninin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger tarafından yapıldı. Açılışa; Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar Umut da ka

Kız Lisesi öğrencilerinden bilim şöleni

Öğrencilerin hazırladığı çalışmaları inceleyen Dülger, “Bilim ve sanat üzerine çalışmalar yapan öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin her yıl bir önceki yıldan daha fazla eser ve proje ortaya çıkarması bizleri de son derece mutlu ediyor. Okullarımızda ilgi, istidat ve kabiliyetleri keşfedilmemiş nice öğrencilerimizi ortaya çıkarıp, ilgi alanına yönlendirerek ileride ülkemizi hedeflerine ulaştıracak olan geleceğin nesillerine bugünden yön vermeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizi fikir üreten, araştıran, sorgulayan ve problem çözebilen bireyler olma noktasında her zaman desteklemeliyiz” dedi. Dülger, açılışın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaların sergilendiği stantları tek tek gezdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X