Kızılay öğrencilerin yüzünü güldürdü

Kızılay Osmangazi Şubesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, minik öğrencilerin yüzünü güldüren bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kızılay öğrencilerin yüzünü güldürdü

Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ve Kızılay Osmangazi Gönüllüleri, Emek Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlyas Genel İlkokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye dağıttı.

Etkinlikte, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Metin, Kızılay Osmangazi Şubesi üyelerini yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahibi her vatandaşa yardım ellerini uzatmak için çalıştıklarını ifade eden Kızılay Osmangazi Şubesi Başkan Halil Atalay, “Okullarımızın başlamasıyla birlikte, anlamlı bir yardım kampanyası düzenleyerek, miniklerimizin yüzünü güldürecek hediyeler dağıttık. Toplumda bir farkındalık yaratmasını amaçladığımız bu kampanyada bizlere desteğini esirgemeyen Yağmur Dağıtım’ın sahibi İbrahim Güney’e ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyorum. Umarız ki, ülkemizin geleceği olan gençlerimize yardımların devamı gelir” dedi. Okul Müdürü Ahmet Davarcı da, düzenlenen yardım kampanyasından dolayı Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ve Kızılay gönüllülerine teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X