Kızıltepe’de 15 Temmuz etkinliği

Kızıltepe Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Destanı konulu resim sergisi düzenlendi. Serginin açılışı Kaymakam ve Belediye Ba…

Kızıltepe’de 15 Temmuz etkinliği

Kızıltepe Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Destanı konulu resim sergisi düzenlendi. Serginin açılışı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Serginin açılışının ardından öğrencilerin çizdikleri resimler ile 15 Temmuz’da vatandaşların darbecilere karşı gösterdiği direnişi konu alan fotoğraflar gezildi. Resim sergisinin amacının çocuklara ve gençlere 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve onlara unutturmamak için çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Odabaş, “Bu resim sergisinin amacı 15 Temmuz ruhunu yaşatmak, çocuklarımıza ve gençlerimize unutturmamak bu milli birlik ve beraberlik ruhunu aşılayabilirsek, öğretebilirsek böyle hain darbe girişimlerinden böyle hain teşebbüslerden bu milleti bu devleti koruyabiliriz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle kara günleri bu millete yaşatmasın. Allah milletimizden razı olsun. Sergi de emeği geçen herkese de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X