Kızların yıldızı Rahim Keskin

9 okul takımın katılımıyla düzenlenen organizasyonda şampiyon belli oldu. Okullararası Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliği finalinde Emek Ortaokulu’nu 3-0 mağlup eden Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu mutlu sona ulaştı.

Kızların yıldızı Rahim Keskin

OĞUZ ÖZTÜRK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Futbol Yıldız Kızlar müsabakaları sona erdi. Yaklaşık 1 aydır süren Organizasyonun Atıcılar 1 Nolu Sahada oynanan final maçında Yıldırım Emek Ortaokulu’nu Havva (2) ve Azra’nın golleriyle 3-0 yenen Yıldırım Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu kupanın sahibi oldu.

ÜÇÜNCÜ M.K.PAŞA ORTAOKULU

Üçüncülük maçında ise Mustafakemalpaşa Ortaokulu, MKP Lalaşahin Ortaokulu’nu tek golle geçerek kürsüye çıktı. Zorlu geçen müsabakalar sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı törenle verildi. Bursa Şampiyonu olan Şehit Piyade Er Rahim Keskin ile Bursa ikincisi Yıldırım Emek Ortaokulu Türkiye Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek.

Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu’nun kaptanı Azra attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Her iki ayağını da çok iyi kullanan Azra, hareketleriyle Ronaldo’ya benzetiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X