Kocaeli’nden teknik ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından bir heyet, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına yapılan proje ve çalışmalar ile ilgili bilgi almak için teknik ziyarette bulundu.

Kocaeli’nden teknik ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Kemal Alioğlu’nun kabul ettiği heyete, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında yapılan işlerle ilgili işletilen süreçler hakkında bilgiler verdi. Teknik gezi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesinde uygulanan işleyiş ve ilgili mevzuatlar hakkında toplantı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İsmail Gülsoy, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Şube Müdürü Murat Sandalcı, Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Mesut Taşkın ve Daire Başkanlığı personelleri katılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Kemal Alioğlu, Elektronik ve Haberleşme Şube Müdürü Ahmet Hüsamettin Ede, Bilgi İşlem Şube Müdürü Yücel Akkul, Elektronik ve Haberleşme Şube Müdürlüğü personelleri katılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi heyeti tarafından, teknik ziyarette yapılan paylaşımların faydalı olduğunu, paylaşılan bilgilerin yapacakları uygulamalara yol gösterici olacağı, Bursa Büyükşehir Belediyesinin bilgi, deneyim paylaşımları ve yaptığı uygulamaların diğer belediyelere örnek olduğunu dile getirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X