‘Kocam göğüslerini takmayı unutmuşsun’

Eşi Yaşar İpek’le çıktığı Göcek tatilinde çekilen bikinili fotoğraflarının deforme edildiğini savunan Seren Serengil’den ilginç paylaşımlar…

‘Kocam göğüslerini takmayı unutmuşsun’

Seren Serengil, kendisi gibi şarkıcı Yaşar İpek ile geçtiğimiz ay dünya evine girmişti.

O günden bu yana magazin muhabirlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan çift, son olarak Göcek tatilinde görüntülenmiş ve fazla kilolarıyla gündeme gelmişti.

SEREN’DEN ARDI ARDINA PAYLAŞIMLAR

Basına yansıyan görüntüler sonrası sosyal medya hesabından çok sayıda paylaşım yapan Seren Serengil, söz konsuu fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını savunarak, kendisinde selülit eşinde de fazla kilo olmadığını belirtmişti.

Instagram’da eşi Yaşar İpek’in fotoğrafını yayınlayan ünlü şarkıcı, “Yakışıklı kocam. Her şeyim, ömürlüğüm. Adam o adam. Aaa göğüslerin nerede, takmayı unutmuşsun” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, bir diğer paylaşımına ise “Kocam işi çözdü ki; bu en basit bizlerin bile yapabileceği bir program. Geçen sene de ‘zayıflıktan dizleri çöktü’ diye bu sefer de buna benzer bir haber yapıp fotoğrafla bu yöntemle oynamışlardı.

--11761342.jpeg

Hemen Kanal D Magazin’i Bodrum’a çağırıp kendimi çektirtmek zorunda kalmıştım. Bunu hep yapıyorlar bizlere, sizin bile yapabileceğiniz bir saniyelik bir işlemle.

İşte Yaşar bir dakikada kendi çektiği fotoğrafı ne hale getiriyor. Benim hayatımda hiçbir ayıbım olmadığı için beni bu tip şeylerle vurmak istiyorlar ama ben o resimlerden çok daha kilolu hallerimle sevildim ve Seren oldum. Öyle olsam başımın üstüne ama biz kadınların kilosuyla bacağıyla dalga geçilmesi ve küçük duruma düşürülmesi de kadına şiddetin bir başka şekli değil midir? Benim kocam denizden çıkarken bile beni kimse görmesin diye gözünden sakınan bir adamken o kadar kanına dokundu ki kendisi bikinili pozumun nasıl deforme edilebileceğini anlatmak zorunda kaldı.

--11761344.jpeg

Bizim utanacak bir şeyimiz yok siz utanın ne diyelim. Benimle uğraşan bu çete magazin ekibinin çıkar sağlamak amaçlı bir örgüt olduğunu iddianamemizde açıkladık” notunu yazdı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X