Kocayayla bayrama hazır 

Keles Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla yeni bir çehre kazanan Kocayayla, bayramda ziyaretçilerine aileleri ile beraber huzur ve mutluluk dolu zamanlar geçirmeyi vadediyor.

Kocayayla bayrama hazır 

Muhteşem doğası, oksijen kaynağı olan Kocayayla, bayrama hazır. Bin 250 metrelik rakımı ve 400 bin metrekarelik yüzölçümüyle Marmara Bölgesi’nin en büyük yaylası olma özelliğine sahip olan Kocayayla’ya hayta geçirdikleri çalışmalarla yeni bir çehre kazandıran Keles Belediyesi, tüm eksikleri gidererek piknik için gelen vatandaşlara hazır hale getirdi.   

“TÜM EKSİKLERİ GİDERİLDİ”

Kocayayla’ya yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, eşsiz doğası ile ayrı bir yer taşıyan Kocayayla’nın aynı zamanda bol oksijeni ve temiz havasıyla kalp, verem, akciğer, astım ve anemi hastaları için de tavsiye edilen bir yer olduğunu söyledi. 

Kocayayla’nın Osmanlı tarihi için de önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Teke, “Osmanlı’nın kuruluşuna ev sahipliği yapmış ve Osman Gazi ile Nilüfer Hatun’un düğünün yapıldığı yer olarak da tarihi bir önem taşıyan Kocayayla’da yaptığımız çalışmalarla, misafirlerimizin ziyaretlerini rahat ve huzurlu geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Bursa ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda il dışından da ziyaretçi Kocayayla’ya geliyor. Biz de onların rahat mangal, piknik yapabilmeleri ve doğayı korumak adına yaylamızın etrafına beton barbeküler yerleştirdik. Ayrıca içme suyundan tutun da lavabolarına kadar tüm eksiklerini gidererek buraya kamp ya da piknik için gelen tüm misafirlerimiz için hazır bir hale getirdik” diye konuştu.

BURSALILARA DAVET

Bayram tatilinde Bursalıları Kocayayla’yı ziyarete davet eden Başkan Teke, “Burası şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve stres atmak için birebir. Kocayayla’nın doğası, havası insanlarımızın yoğun çalışma temposundan uzaklaşması ve enerji dolması için birebir. Tüm vatandaşlarımızı Kocayayla’ya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X