KONA’nın son durağı Bursa 

Hyundai’nin merakla beklenen 1.6 litrelik dizel motorlu ve 7 ileri DCT şanzımanlı KONA modelinin Türkiye turu Bursa’da tamamlandı.

KONA’nın son durağı Bursa 

HATİCE DAL

‘40 günde 40 şehir 7 bin kilometre’ mottosuyla 12 Nisan’da İstanbul’dan yola çıkan KONA projesinin son durağı Bursa oldu. Dün Hyundai İnallar Plaza’da görücüye çıkan KONA’nın lansman fiyatı ise 158 bin 900 lira olarak belirlendi. Lansman toplantısına Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra çok sayıda otomobil meraklısı katıldı.

İnallar Grubu Satış Direktörü Özben Ağır, buradaki konuşmasında yeni çıkan KONA modelinin oldukça ilgi gördüğünü belirtti. İleri Sürüş Tekniği Eğitmeni Ertan Uçar da, söz konusu modeli Hyundai ailesinin haşeri çocuğu olarak tanımlayarak, ‘’Araç tüm zorluklara karşı başarılı bir performans sergiledi. Özellikle kadınların ve sürat seven sürücülerin ilgisini çekecektir” dedi. Test sürüşünün İzmir ve Bursa ayağını gerçekleştiren Ulusal Otomotiv Basını temsilcileri Eren Tekin, Mehmet Emin Avcı ve Yavuz Müftüoğlu da aracın her kesime hitap ettiğinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X