Konseyde gündem ‘iş güvenliği’

Bursa Kent Konseyi İş Hayatı Çalışma Grubu tarafından düzenlenen toplantıda ‘iş güvenliği’ konusu uzmanlar tarafından masaya yatırıldı.

Konseyde gündem ‘iş güvenliği’
BKK İş Hayatı Çalışma Grubu tarafından Kent Konseyi Çınar Camlı Salon’unda ‘iş güvenliği’ konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. İş güvenliği mevzuatların karmaşık, iş veren ve işçinin de konudan habersiz olduğunu belirten Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, konuyu tüm taraflara anlatabilmek, sıkıntıları tespit edebilmek ve çözümü için çalışmalara başladıklarını söyledi. İş güvenliği konusunun herkesi ilgilendirdiğini vurgulayan Pala, iş hayatının insan hayatı demek olduğunu anlattı. Pala, “Türkiye’nin en büyük, en dinamik kent konseyi olarak önemli bir konuyu daha gündeme aldık. BKK İş Hayatı Çalışma Grubu, tarafların sıkıntılarının tespiti ve çözümü için çalışmalar yapacak. İş güvenliğinde bazı konuları belirleyerek kendimize yol haritası çıkaracağız. İş güvenliği açısından son derece ciddi mevzuatlar, sıkıntılar ve cezalar var. Bizler bu konulara dikkat çekmek, idari kademelerle, şirketlerle, özel sektörle çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

BKK İş Hayatı Çalışma Grubu Temsilcisi İş Güvenliği Uzmanı Hülya Erdoğan ise, çalışma grubunun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Toplantının sonunda katılımcılar tek tek söz alarak mevzuat ve iş güvenliği konusunda düşüncelerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X