Kontrolsüz kavşakta sinyalizasyon tamam

Bursa-İzmir karayolu üzerinde bulunan Bakırköy Kavşağı trafik ışıklarına kavuştu. Kavşak, Karacabey Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü arasındaki görüşmeler sonucu, trafik ışıklandırmalarıyla yeniden düzenlendi.

Kontrolsüz kavşakta sinyalizasyon tamam

Ayrıca Karacabey Belediyesi tarafından Eskikaraağaç Leylek Köyü için köprülü kavşakta yapılan düzenleme ile artık Bursa’dan gelen sürücüler, anayolda yeni açılan güzergâhla rahat bir şekilde Eskikaraağaç’a ulaşabilecek. İlk olarak Eskikaraağaç’ta kontrolsüz olan bağlantı yolu yerine köprülü kavşakta yapılan düzenleme ile köye giriş çıkışlar güvenli hale getirildi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, önceki gün de Bakırköy Kavşağı’nda yapılan sinyalizasyon çalışmalarını tamamlayarak, sistemi faaliyete geçirdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yıllardır bu iki nokta, sürücüler için tehlike arz ediyordu. Bölgenin ihtiyaçlarına yönelik Karayolları ile yaptığımız görüşmelerde, bu iki konuyu da özel olarak görüştük. Eskikaraağaç’ın daha önce orta refüjde kontrolsüz olan girişi, böylece Bursa-İzmir Yolu üzerinde özellikle Bursa istikametinden gelenler için kontrollü ve güvenli hale getirildi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X