Korkmayın bu takım ligde kalacak

Yusuf Erdoğan, kalan 8 haftada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Korkmayın bu takım ligde kalacak

‘Taraftarlarımız  endişelenmesin, bu seneyi bir şekilde bitireceğiz’ diyen tecrübeli futbolcu ”Seneye, hak ettiği yerlerde olan bir Bursaspor göstereceğiz. Bunun sinyallerini verdik’ şeklinde konuştu. 

Galatasaray maçında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Erdoğan, alınan skora üzüldüklerini söyledi. Kritik maçlar oynadıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu ‘Berabere kalsaydık bile üzülecektik. Bizim adımıza yazık olduğunu söyleyebilirim. Elimizdeki maçı hediye ettik. İnşallah bu futbolumuzu skora yansıtırız. Bunun için daha çok çalışacağız.  Final maçlarımız kaldı. Taraftarlarımız korkmasın, endişelenmesin, bu seneyi bir şekilde bitireceğiz ‘ diye konuştu. 

MORAL BOZUKLUĞU OLDU

İyi sinyaller verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını ifade eden Yusuf Erdoğan şunları söyledi: ‘Seneye, hak ettiği yerlerde olan bir Bursaspor göstereceğiz. Bunun sinyallerini verdik. Sadece sonuç gösteremedik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Soyunma odasında ilk yarının son dakikasında yenilen golün ardından soyunma odasında herkes de moral bozukluğu ve sanki biz mağlubuz gibi bir hava vardı. 

İYİ ÇALIŞMALIYIZ

‘Hocamız kazandığımızı söyledi. Yediğimiz golde düşüklük oldu. İkinci yarıya kötü başladık. Penaltı tartışmaları bizim görevimiz değil. Galatasaray’a karşı böyle pozisyonlar verdiğinizde istemediğiniz sonuçlar oluyor. Ama elimizdeki maçı verdik. Şimdi uzun bir ara var. Bu süreçte iyi çalışmalıyız. Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Takısmı bulunduğu noktadan çıkartacağız’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X