Korkunç olay! Yüzlerce hasta ve kadını ilaçla uyuşturarak…

ABD’nin California eyaleti korkunç bir olayla sarsılıyor. California’da ünlü cerrah ve sevgilisi, yüzlerce hasta ve kadını ilaçla uyuşturarak tecavüz etmekle suçlanıyor.

Korkunç olay! Yüzlerce hasta ve kadını ilaçla uyuşturarak…

ABD’nin California eyaletinde Newport Beach’te ünlü cerrah ve sevgilisinin 2 hastayı uyuşturucu ilaç verip tecavüz etmekle suçlanıyor. California yetkililer ise daha fazla kurban olabileceğinden endişe ediyor.

ABD’nin tanınan cerrahlarından Grant William Robicheaux ve sevgilisi Cerissa Laura Riley, Robicheaux’un hastalarını anestezik ilaçlarla uyuşturup tecavüz etmekle ve bunları kayıt altına almakla suçlanıyor.

Robicheaux’un telefonunda yüzlerce kadının baygın haldeyken videoları bulundu. Orange County bölge savcısı Tony Rackauckas, görüntülerdeki kadınların herhangi bir cinsel aktivitede bulunamayacak kadar baygın olduklarını ve birçok görüntüde Robicheaux’un sevgilisi Riley’nin de olduğu açılandı.

1000’den fazla video var

Savcı Rackauckas, “elimizdeki videolu kanıtlara bakacak olursak ortaya çıkmamış veya kimliği tespit edilememiş çok çok daha fazla kurban olabilir. Elimizde toplamda 1000 video var” dedi ancak videolar ile ilgili başka detay vermedi.

Riley ve Robicheaux’un avukatları ise iddiaları reddetti. Avukatlar yaptıkları açıklamada “Bu suçlamaların varlığından aylardır haberdarlar ancak ilk duruşmada bu iddiaların yalan olduğunu ortaya çıkaracaklar” dedi.

Riley ve Robicheaux ise her biri 100 bin dolar kefalet şartıyla serbest bırakıldı. 

Polis ise bu kadar kadına nasıl ulaşabildiklerini araştırıyor. Yapılan incelemeler ve ifadelerde önce Riley’nin restoran ve bar gibi mekanlarda kadınlara yaklaşıp iletişim kurduğunu, ardından cerrah sevgilisini davet ederek kadınları tuzağa düşürdüklerini ortaya çıkardı. 

Duruşma ise 25 Ekim’de yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X