Köstek değil destek olalım

Dün Zafer Plaza’da Bursalılarla buluşan İpek Açar, kadın popçular arasındaki kavgaları eleştirdi ve meslektaşlarını dayanışma içinde olmaya davet etti.

Köstek değil destek olalım

EMİR DOĞAN

POLEMİKLERE DAHİL OLMAM
Pop müziğin efsane sanatçısı Kayahan’ın eşi İpek Açar, dün Zafer Plaza’da verdiği konserde Bursalıları şarkılarıyla mest etti. Konser öncesi ise samimi açıklamalara imza atan Açar, son dönemde mahkeme koridorlarına kadar taşınan kadın popçular arasında yaşanan kavgaları değerlendirdi. Açar, ‘Bu konulara hiçbir zaman girmedim. Ama bence herkes dayanışma içinde olmalı, birbirini desteklemeli. Köstek olmamalı. İdeali bu. Ama hayat böyle değil, bu olamıyor bazen’ dedi.

AYRILSAKTA BERABER ÇALIŞIRIZ

Kayahan’ı kaybettikten sonra yeni bir aşka yelken açtığı müzisyen Alper Kömürcü’den Bursa konserinden hemen önce ayrılan İpek Açar, eski sevgilisiyle dost kalacaklarını söyledi. Açar, ‘Biz iyi niyetlerle yola çıktık ama ben iyi bir dost ve iyi bir iş arkadaşı kazanmış oldum. Alpey Bey hakikaten çok yetenekli ve iyi bir müzisyen. Birlikte çalışmalarımız devam edecek. Mantık çerçevesinde anlaşabildiğiniz zaman dost kalmak kolay olabiliyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X