Kraliçeler podyumda

Önceki akşam başlayan İstanbul Moda Haftası, Miss Turkey’in Bursalı kraliçeleri 2015 güzeli Ecem Çırpan ve 2016 güzeli Buse İskenderoğlu ile 2017 ikincisi Pınar Tartan ve üçüncüsü Yasemin Çoklar’ı aynı podyumda buluşturdu.

Kraliçeler podyumda

RAŞİT’İN TESCİLLİ GÜZELLERİ

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Fashion Week İstanbul kapsamında tanıttığı yeni koleksiyonunda Türkiye’nin tescilli güzellerini bir araya getirdi. Defilesinde iss Turkey’in Bursalı kraliçeleri 2015 güzeli Ecem Çırpan ve 2016 güzeli Buse İskenderoğlu ile 2017 ikincisi Pınar Tartan ve üçüncüsü Yasemin Çoklar’a görev veren Bağzıbağlı, tasarımlarıyla tam not aldı. Defilenin en ilgi çekici anı ise Türk asıllı İskoç büyük beden model olan Alev Karslı’nın podyuma çıkması oldu. 

BEGÜM KÜTÜK MANKENLİĞİ SEVDİ

İstanbul Moda Haftası’nın ilk günkü açılışı defilelerinden birini de ünül modacı Özlem Süer gerçekleştirdi. Ünül isimlerin büyük ilgi gösterdiği ve Özge Ulusoy’un başmanken olarak çıktığı defilenin sürprizi ise ünlü oyuncu Begüm Kütük oldu. Kısa süre önce bebeğini düşüren Kütük, “Zor günler geçirdik. Burası bize biraz moral oldu. Podyumda çok az kaldım, sadece bir kez yürüdüm” dedi.

TEKRAR DENEYECEĞİM

Raşit Bağzıbağlı defilesini dünyaca ünlü modacı Kenzo Takada ile birlikte izleyen Dilan Çiçek Deniz, kısa süre önce katıldığı Victoria Secret seçmeleriyle ilgili konuştu. Deniz, ‘Böyle bir deneyim yaşadığım için çok mutlu oldum. Bana çok farklı kapılar açtı. Seneye tekrar davet aldım. Tekrar deneyeceğim’ dedi. 

OĞLUMUN ARDINDAN AĞLADIM

İstanbul Moda Haftası’nı yakından takip eden bir başka ünlü güzel Ebru Şallı ise büyük oğlu Beren’i eğitim için babası Harun Tan ile Barcelona’ya gönderdiğini belirtti. Şallı duygularını, “Dün oturdum ağladım. Çok kötü bir durummuş’ sözleriyle ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X