Küçük dostlar üşümesin

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Gemlik TSO Gazi İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu ‘Küçük Dostlar Üşümesin’  konulu sosyal duyarlılık projesine destek oldu. 

Küçük dostlar üşümesin

Öğrencilerin kendi imkanları ile yaptıkları kedi ve köpek evleri Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin uygun noktalarına yerleştirildi. Gemlik’te yaşayan sokak hayvanlarının kış mevsiminde evsiz kalmasının bir nebze de olsa önüne geçildi. Öğrencilerin zaman zaman ziyaret edebileceği ve mama bırakabilecekleri kedi ve köpek evleri, Gemlik Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü sokak hayvanları ekipleri tarafından belirli periyotlarla hem kontrol edilecek, hem de mama ihtiyaçları karşılanacak.

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yaparak rehabilite edildikten sonra tekrar yaşadıkları doğal ortamlarına kavuşturmak için 2 Veteriner Hekim ve 10 personel ile hizmet verdiklerini belirten Belediye Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kedi evleri bölümünün de kısa süre içinde hizmete gireceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X