Küçük Kumla’da sahil temizliği

Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla bir araya gelen Kent Konseyi üyeleri ve gönüllüler, Kumla Halk Plajı’nda sahil temizliği yaptı.

Küçük Kumla’da sahil temizliği

Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Çevre Günü nedeniyle hazırladığı etkinlikler sürüyor. Etkinlikler çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonu, daire başkanlıkları ve belediye iştiraklerinin organizasyonuyla çeşitli programlar yeralıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikler kapsamında, Küçük Kumla sahillerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organizasyonuyla bir araya gelen Kent Konseyi Üyeleri, vatandaşlarla birlikte Küçük Kumla Halk Plajı’nda sahil temizliği yaptı.

Çevre ve denizlere olan duyarlılığı, saygıyı göstermek ve kıyılardaki kirliliğe dikkat çekerek farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirilen etkinlikte, atıklar çevre gönüllülerince toplanarak bertaraf edildi. Kumla halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlik ile temizliğin önemi vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X