Küçükkumla’ya aile sağlığı merkezi

İlçe sakinlerini sağlık hizmetlerine yürüme mesafesinde ulaştırmak için çalışma yürüten Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet, Eşref Dinçer, Hisar, Balıkpazarı ve Cihatlı Mahallelerinin yanı sıra Küçükkumla Mahallesi’ne de bir aile sağlığı merkezi kazandırıyor.

Küçükkumla’ya aile sağlığı merkezi

Bursa PTT Başmüdür Yardımcısı Muzaffer Sana ile proje detaylarını görüşen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Küçükkumla Mahallesi’ndeki mevcut PTT binasının yerine hem aile sağlığı merkezi, hem PTT İşletmesi hem de Halk Eğitim Merkezi olarak faaliyet gösterecek modern kullanıma uygun üç katlı bir bina kazandıracaklarını söyledi. 

Toplam bin 160 metrekare inşaat alanına sahip, yöresel mimari özelliklere uygun olarak inşa edilecek binanın 380 metrekare PTT İşletmesi, 367 metrekare aile sağlığı merkezi, 412 metrekare de Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılacağını açıklayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projenin yılsonuna kadar ihale edileceğini kaydetti. Yılmaz, 2019 yılı başında temel atılacağını belirtti. 

HER ALANDA ÇALIŞMA…

Hizmetlerine vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yön verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle yaşlılarımızın aile hekimliği hizmetine kolay bir şekilde ulaşabilmesi için, bir aile sağlığı merkezini de Küçükkumla Mahallemize kazandıralım istedik. Küçükkumla Mahallemize kazandıracağımız aile sağlığı merkezimiz, PTT İşletmemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz Gemlikimize ve Kumlamıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X