Kültürpark girişinde yeni otopark düzenlemesi

İnegöl Belediyesi, Kültürpark girişinde bulunan alandaki otopark düzenlemesini tamamladı. Alan, düzenlemeyle birlikte büyük araçlara kapatılırken, aydınlatma çalışmalarıyla da 120 araçlık güvenli bir park alanına dönüştü.

Kültürpark girişinde yeni otopark düzenlemesi

Belediye Başkanı Alper Taban, otopark alanında incelemelerde bulundu. Düzenlemesi tamamlanan otoparkın yenilenmiş halini inceleyen Alper Taban, “Burada geçmişte yine otopark olarak bir kullanım vardı ama burayı daha da rehabilite ederek daha fonksiyonel ve daha doğru kullanımı sağlayabilmek adına Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park Bahçeler Müdürlüğümüzün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde çok güzel bir hale getirdiğimizi düşünüyorum. 

Otopark ışıklandırma çalışmasıyla aydınlatılarak alan daha konforlu ve güvenli bir hale gelmiş oldu. Çünkü vatandaşlarımız parka geldiklerinde araçlarını burada bırakabiliyorlar. Otopark alanını yeniden revize ettik ve daha kullanışlı bir hale getirdik. Düzenlemeyle birlikte 120 araçlık bir otopark oluşturduk. Mevcut ağaçlara ilave olarak ağaçlandırma yaptık. Genç yetişkin diyebileceğimiz ağaçlar buralara yerleştirildi” dedi.

BU ALANLARI KORUMALIYIZ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu alanları korumalıyız. Alanın zarar görmemesi adına vatandaşlarımızın da sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorum. Sadece burada değil, şehrin tamamında aynı düşünce olmalı. Biz milletin parasını vatandaşa döndürmüş oluyoruz. Vatandaş da bu bilinçle hareket ederse, kendi parasına sahip çıkmış olur. Daha güzel bir şehir kurgusunu da böyle başarabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X