Kupada tur zamanı

Bursaspor, deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Adanaspor karşısında sürpriz yaşamamak istiyor. Büyükşehir Stadı’ndaki mücadele 15,30’da başlayacak. 

Kupada tur zamanı

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe’ye karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında bugün TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’u ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda 15.30’da başlayacak olan kritik karşılaşmayı Volkan Beyarslan yönetecek. Timsah, ilk maçta Furkan Soyalp’in golleriyle 2-0 mağlup ettiği rakibine karşı sürpriz yaşamayarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

HOCALARI DEĞİŞTİ

Teknik Direktör Paul Le Guen’in bugünkü karşılaşmada ligde az forma şansı bulan isimleri sahaya sürmesi bekleniyor. Muhammed Şengezer, Rüştü Hanlı, Merter Yüce, Furkan Soyalp, Sinan Bakış, Deniz Yılmaz ve Yusuf Erdoğan gibi isimlerin 11’de şans bulacağı tahmin ediliyor. Rakip Adanaspor’da ise istifa eden Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın yerine takım Eyüp Arın’a emanet edilmişti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X