‘Küpkök farkını ortaya koyacak’

Özlüce’de ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet vermek için hazırlanan KüpKök Koleji, uzman öğretmen kadrosu ile 2018-2019 eğitim öğretim dönemine hızlı başladı.

‘Küpkök farkını ortaya koyacak’

DERYA DEMİR

2001 yılında kurdukları dershane ile sektöre giriş yapan KüpKök Eğitim Kurumları bünyesine kattığı bireysel ve kitle eğitimi, kişisel gelişim kursları ile eğitim sektöründe hizmet vermeye devam ediyor. Kurum, gelen talepler doğrultusunda Mart ayında açılışını gerçekleştirdiği KüpKök Koleji ile ortaokul ve lise öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. Salim Uzunöz, Bertan Yapıcı ve Faruk Gülhan’ın ortaklığı ile kurulan kolej, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 

12-18 KİŞİLİK SINIF MEVCUDU

KüpKök Eğitim Kurumları bünyesinde bulundurduğu Beşevler Bireysel Eğitim Merkezi ile 6 kişilik sınıflarda öğrencilerine birebir eğitim veriyor. Kurum Çekirge’de bulunan şubesi ile 16 kişilik sınıflarda kitle eğitimi verirken, Konak Şubesi’nde kişisel gelişim kursu adı altında öğrencilerini hazırlıyor. Kurslardaki öğrencilerden gelen yoğun taleple özel okul açma kararı verdiklerini ifade eden KüpKök Koleji kurucularından Salim Uzunöz,  “Velilerimizin ısrarı ile Mart 2018 tarihinde faaliyete geçirdiğimiz okulumuzun 4 bin metre kare kapalı, 5 bin metre kareye yakın açık alanı bulunuyor. 16 ortaokul, 16 lise olmak üzere 32 sınıfı bulunan kurumumuzda sınıf mevcudu 12 ile 18 arasında değişecek. Kurumumuzda kendi alanlarında uzman öğretmenlerimizle en iyi eğitimi vereceğiz” dedi.

“MASA BAŞI EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

“Masa başı dediğimiz eğitim modelini çok önemsiyoruz” diyen Uzunöz, “Çünkü okullarda öğretmen ve öğrencilerimizin arasında bulunan mesafe büyük önem arz ediyor. Bununla birlikte öğrenci takip sistemi de eğitimin olmazlarından. Bu sistem ile öğrencilerimizin haftalık çözmesi gereken konu ve soru başlıklarını belirleyerek gerkeli takipler yapılıyor. Bu takiplerin ardından rehber öğretmenlerimiz gerekli değerlendirmelerini yapıyor. Diğer yandan akşam senaslarına kalan öğrencilerimize tamamen özel ders formatında eğitim vererek eksiklerinin tamamlanmasına yardımcı olacağız” diye konuştu. 

KİŞİSEL GELİŞİM DERS TAKVİYESİ

Ders temposunun yanında bedensel ve zihinsel gelişim eğitimleri verdiklerini de dile getiren Uzunöz, “Jimnastik, yoga, ayak tenisi, plates, futbol, akıl oyunları gibi aktivetilerle öğrencilerimizi  hem eğlendireceğiz hem de öğreteceğiz. Bu aktivitelerin yanında Bursa’da ilk olarak açık hava dersleri vereceğiz. Klasik çalışma mantığının yanında açık havada öğrencilerimize özgün ve sıra dışı sunumlar yapacağız.  KüpKök’ün önderi olduğu Genel Tekrar İçindeyim dersleri ile öğrencilerimizin bireysel takiplerini sağlayıp, düzenli defter ve tekrar alışkanlığı kazandracağız” dedi.

Okulda labaratuvarlar, dubleks kütüphane, drama, spor, seminer salonları olduğunu da söyleyen Uzunöz, uzmanlar tarafından verilecek  seminerler ve yapılacak gezilerin de öğrencilere katkı sağlayacağını ifade etti. 

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Okula kayıtların başladığını dile getiren Uzunöz, hedefler noktasında şunları söyledi:

“6 seans halinde gerçekletirdiğimiz bursluluk sınavlarına bin 500 öğrenci katılım gösterdi. Bu sınavlardan önce öğrencilerimizin kayıtlarını aldık. Bu yoğunluk gösteriyor ki 2018-2019 dönemi gümbür gümbür geçecek. Yeni dönemde yaptığımız değişiklikler ile KüpKök markasının neler yapacağını anlatmak istiyoruz. Diğer yandan KüpKök Yayınları için zümre başkanlarımız ciddi çalışmalar içerisinde. 2019-2020 döneminde yayın hazırlıklarını tamamlamış olacak ve güçlü yayınlarımız ile döneme başlamış olacağız. Şimdiden yaşanan yoğunluk bizi heyecanlandırdığı için anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseyi kapsayan kampüs formatında bir çalışma içerisine girmek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X