Kurban Bayramı`nda Yıldırım fark yarattı

Yıldırım Belediyesi, Kurban Bayramı`nda yaptığı çalışmalar ile fark yarattı. 14 ayrı noktada oluşturulan ‘Modern Kurban Kesim Alanları` ile Yıldırımlılara hizmet veren Yıldırım Belediyesi, 12 kalemden oluşan hizmetleri ile Yıldırımlılara farklı bir bayram

Kurban Bayramı`nda Yıldırım fark yarattı
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kurban Bayramı’na yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Arkadaşlarımız Kurban Bayramı’ndan iki ay önce çalışmalara başladı. Belediyemizin birçok biriminin yer aldığı çalışmalarda, en ince detaylar hesaba katılarak tüm hazırlıklar tamamlandı. Deri poşeti, et poşeti, tek kullanımlık masa örtüsü, tuz, kurban rehberi, kumanya ikramı, şapka, veterinerlik hizmeti, askı ve calaskal hizmeti, içme suyu ikramı, ilk yardım çantası ve temizlik için su temininden oluşan toplam on iki kalem hizmetimizle hemşehrilerimizin yanındaydık” dedi.
 
Yapılan çalışmalar karşısında Yıldırımlıların mutluluklarını dile getirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, ilçe sakinlerinin ilk defa bu tür hizmetler ile karşılaştıklarını belirttiklerini söyledi. Bayramın ilk günü yaklaşık 200 personelle sahada olduklarını ve verilen bu hizmetlere rağmen hala birçok eksiğin olduğuna da dikkat çeken Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılara daha iyi hizmet verebilmek için ‘ideal şehir için her gün bir adım’ felsefesi ile çalıştıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X