Kurban manzaraları

Bursa’da bayram namazını kılan vatandaşlar, daha sonra kurban kesme telaşı yaşadı.

Kurban manzaraları

DERYA DEMİR

Bazı vatandaşlar kurbanlıklarını kendilerini kesmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlarda kesim alanlarında kasaplara kurbanını kestirdi. 
Herhangi bir sorunun yaşanmadığı Bursa’da bazı vatandaşlar da daha hesaplı olabileceğini düşünerek kurbanlığını bayramın birinci gününde almak için pazarlara akın etti.

Özellikle Panayır Kurban Pazarı’nda önemli yoğunluk oluştu. Elinde kalan kurbanlıkları satmak için çabalayan satıcılar ise fiyatlarda arife günü düşüşün yaşandığını belirterek, bayramın birinci gününde fiyatların eski halini aldığını söyledi. 

Satıcılar kurbanlıkların yüzde 70’ini sattıklarını dile getirirken, vatandaşlar ise bütçelerini uygun olan kurbanlıkları alarak satış yerinde kesim işlemini tamamladı. 

TRAFİK FELÇ

Öte yandan araçlarıyla kurbanlıklarını almak için pazara gelen vatandaşlar nedeniyle Panayır yolunda trafik sıkışıklığı yaşandı. Panayır’dan kurbanını alıp Bursa istikametine giden vatandaşlarlar araçlarıyla yolda uzun kuyruklar oluşturuken, vatandaşlar sıkışıklık nedeniyle saatlerdir yolda kaldıklarını ifade ettti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X