Kurtul’a mahalle konağı

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Kurtul Mahalle Konağı törenle hizmete açıldı. Törene AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Kurtul’a mahalle konağı

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, açılış ve temel atma törenlerinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, altyapı, sokaklara parke döşenmesi, mahalle meydanı, dere ıslahı, sağlık ocağı yenilenmesi gibi yatırımların Mahalle Konağı ile taçlandığını ifade etti. Yılmaz, “Kurtul Mahallesi yatırım ve hizmetlerimizle çok daha güzel ve daha yaşanabilir bir beldemiz olacak” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, Gemlik Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin Gemlik’te hizmetlerden yatırıma dönüştüğünü kaydetti. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, Gemlik Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarıyla ilçenin çehresinin değişip, geliştiğini ifade etti. 

Daha sonra Gemlik Belediyesi Kurtul Mahalle Konağı’nın açılışı gerçekleştirilirken, programa katılanlara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X