Kuşak atladılar!

Özel Osmangazi Okulları, yaklaşık 200 sporcunun tekvando ve kickboksta bir üst kuşağa geçmek için rakipleriyle girdiği çetin mücadelelere ev sahipliği yaptı.

Kuşak atladılar!

Girdiği bölgesel ve ulusal birçok yarışmadan dereceyle dönen sporcuları yetiştiren Özel Osmangazi Okulları’nda, kuşak sınavı heyecanı yaşandı. 5 ila 17 yaş grupları arasındaki yaklaşık 200 öğrenci, tekvando ve kickboksta bir üst kuşağa geçmek için, rakipleriyle çetin bir mücadeleye girdi. Türk sporuna, sporcu yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, ‘Açtığımız kurslarla ülke sporuna katkı sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle kickboks ve tekvando gibi branşlarda sporcularımızın başarısı ülke çapında. Bu başarının daha da yukarıya taşınması adına biz okul yönetimi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

AİLELER DE ORTAK OLDU

Kickboks İl Temsilcisi Zafer Akman ise sporun önemine dikkat çekerek, “Ülkesine, bayrağına sevdalı bir gençlik anlayışı içerisinde bir nesil yetişecek. Bu konuda gençlerimize güvenimiz tam. Spor çok önemli. Dolayısıyla her kurum spora teşvik anlamında üzerine düşen görevi yerine getirmeli” dedi. Birbirinden yetenekli gençlerin adeta şov yaptığı kuşak sınavı çekişmeli eşleşmelere ev sahipliği yaparken, aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Etkinlikte Nilüfer İlçe Gençlik Spor Müdürü Mutlu Akın, Kickboks İl Temsilcisi Zafer Akman, İl Temsilci Yardımcısı ve Okul Sporları Sorumlusu Serdar Çakıroğlu ,Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Ekrem Kesgin ve tekvando Milli Takım Antrenörü Ümit Kulak da hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X