Küt küt atıyor kalbim!

İlk kez A Milli Takıma çağrılan Muhammed Şengezer, duygularını anlattı.

Küt küt atıyor kalbim!

Dün Ozan Kabak’la basının karşısına çıkan genç file bekçisi ‘Takımın havası güzel. Ağabeylerimiz bize çok yardımcı oluyor. Biz de buraya adapte olmaya çalışıyoruz.İnşallah takıma katkı sağlarız.’ dedi. 

A Milli Futbol Takımı’na ilk kez davet edilen Muhammed Şengezer ve Ozan Kabak,  Arnavutluk ve Moldova karşıaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Bursaspor’un genç kalecisi Muhammed, ilk kez milli takıma çağrıldığı için mutlu olduğunu belirtirken, ‘2014’te Bursaspor’da oynarken Şenol Güneş ile birlikte çalıştım. Ay yıldızlı forma için burada toplandık. Arnavutluk maçı var ve oraya odaklandık. Çok iyi çalışıyoruz. 2020 Avrupa Şampiyonası’na güçlü gitmek istiyoruz. Yeni bir sayfa açtık. ‘ dedi. 

KATKI SAĞLARIZ

Muhammed, genç ve tecrübeli isimlerini bir arada güzel bir ortamda çalıştığına vurgu yaparken, ‘Takımın havası güzel. Ağabeylerimiz bize çok yardımcı oluyor. Biz de buraya adapte olmaya çalışıyoruz. Ozan’da ben de alt yaşlarda ter döktük. İnşallah bunun devamı gelir.

Dün de gördünüz, bir aile ortamı vardı. Moldova ve Arnavutluk maçında bunun meyvesini alacağımızı düşünüyorum. Mert  ağabey ile Bursaspor’da çalıştım. Uğurcan ümit milli takımdan arkadaşım. Sinan ağabeyi ise burada tanıdım. 3 iyi karakter burada. İnşallah takıma katkı sağlarız.’ dedi. 

ŞENOL HOCA BABACAN

Stuttgart’ta forma giyen Ozan Kabak, ise ‘Çok mutluyum Şenol hocama çok teşekkür ediyorum. Önümüzde Arnavutluk ve Moldova maçları var. 3’er puanla ayrılıp önemli bir avantajın sahibi olmak istiyoruz. İyi çalışıyoruz, tek konsantrasyonumuz iki maçtan da galibiyetle ayrılmak. Şenol hocanın yaklaşımı çok babacan ve çok iyi. İlk kez çalışma fırsatı buluyorum. Elimden geldiğince bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. İnşallah bende onun çıkardığı yıldızlardan biri olurum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X