Kütüphane çocukların ayağına geldi

Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gezici Kütüphane, özellikle kırsal mahallelerdeki çocukları kitapla buluştururken, atölye çalışmalarıyla da ufuklarını genişletmeye devam ediyor.

Kütüphane çocukların ayağına geldi

Şehbenderler Konağı Kütüphanesi, Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, Alipaşa Oyuncak Kütüphanesi, Hançerli Medresesi Fatma Sultan Kütüphanesi, Görükle Gençlik Merkezi Kütüphanesi ve Setbaşı Şehir Kütüphanesi ile merkezde önemli bir eğitim ve kültür hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, kütüphaneyi kırsal mahallelerle de buluşturuyor. Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gezici Kütüphane ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip, tüm çocukları kitapla buluşturuyor. Son olarak Orhaneli ilçesine bağlı Sırıl Mahallesi’ndeki ilkokul öğrencileriyle buluşan Gezici Kütüphane, böylelikle eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına da katkı sunuyor. Gün boyu yapılan farklı etkinliklere çocuklara kitap okuma etkinliği kazandıran Gezici Kütüphane’nin uzmanları, aynı zamanda atölye çalışmaları ile çocukların el becerilerinin de geliştirilmesini sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X